- Önce kahveyi koyun. 1 tatlı kaşığı olsun fakat tepeleme olmasın(şayet istediğiniz acı bir kahveyse, doldurun).
- Suyu kettleda ısıttıktan sonra 1 dakika bekleyin. Kaynar su kahvenizin tadını bozar.
- Kupayı ağzına kadar suyla doldurmayın. Acı ve sıcak su içiyor gibi hissedersiniz.
- Süt tozunu, kahveden biraz daha fazla, tepeleme koyun. Bu kahvenin kremalı yanının ağır basmasına, yani hoş bir tadla kahve içmenizi sağlar.
- En son şekeri ekleyin.
- Eklediğiniz her malzemede, kahvenizi karıştırın. Hepsini bir anda karıştırmak, tadı bozabiliyor kimi zaman.
- Kahvenizi özenle hazırlayın, ona sevgi katın(dalga geçmiyorum).
28.5.10
Ütopik Kahveye Giden Yolda En Güzel Kahve
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sen ne düşünüyorsun?